Captain’s Treasure

Captain’s Treasure

Hvis du har en pirat i maven, og har et ønske om at sejle på de syv have, og plyndre englænderne for alle deres værdier, er du sandsynligvis for sent på den. Det er trods alt nogle århundreder siden, piraterne havde deres storhedstid. Piraterne er dog aldrig gået helt af mode, og med Captain’s Treasure fra Playtech kan du måske få stillet din lyst til plyndren. 

Captain’s Treasure

Ikke den største båd i vandet

Pirater er i populærkulturen ofte blevet beskrevet som rebeller og folk, der lever een dag ad gangen. Piraterne er dem, der levede uden for systemet. Desværre er der ikke meget rebelsk over Pirate’s Treasure. Med fem hjul er der ikke noget nyt at komme efter, og den byder kun på ni spillelinjer. Det er absolut i den lavere ende af spillemaskiner, men gør den dog enkel og hurtig at gå til. Captain’s Treasure er derfor perfekt til de, som ønsker et hurtigt spil. 

Spillets symboler står klart og tydeligt på skærmen og byder på velkendte symboler indenfor piratverdenen. Skattekort og sabler, et anker og et skibets ror får følge af bogstaver og tal. Det er farverigt og tegneserieagtigt. Den lette genkendelighed gør, at Captain’s Treasure fremstår rigtig fint på selv mindre skærme. 

Captain’s Treasure byder selvfølgelig også på scatter- og wildsymboler. Piraten er wild, selvfølgelig, for pirater er vilde og barske, og scattersymbolet er en åben kiste fyldt med guld. Symbolerne fungerer her som ved de fleste andre maskiner. Scattersymbolet fungerer som en multiplikator af det satsede beløb. To scattersymboler giver dobbelt op, tre giver fem gange tilbage. Ruller du fire scatter, får du indsatsen ti gange tilbage og er du heldig nok til at ramme fem scattersymboler får du din indsats hundrede gange igen. 

Rammer du wildsymbolet, er der dog en enkelt ting, du skal have for øje, for her skiller Captain’s Treasure sig endelig lidt ud fra sine ligesindede maskiner. Wildsymbolet erstatter, som vanlig, alle andre symboler, og i Captain’s Treasure gælder det også scattersymbolet. Noget som ikke ses særlig ofte. Vinder du med wildsymbolet fordobler det gevinsten, uanset om du har een wild eller flere. 

Selvom Captain’s Treasure ikke er det vildeste spil blandt Playtechs mange maskiner, er der dog en lille guldklump gemt for dem, der ikke har to klapper over øjnene. Captain’s Treasure er en del af Dollarball Progressive Jackpot, men den skal aktiveres af spilleren selv. En knap i øverste højre hjørne skal trykkes på, før du kan være med.

Ingen hiv-o-høj og en hel flaske rom 

Den farverige grafik fungerer fint, men det samme kan ikke siges om lydsiden, hvor man ikke kan påstå, at Playtech har gået planken ud. Der er ingen musik, og kun få lydeffekter. Man har altså helt misset chancen med at få nogle gode piratmelodier til at spille med maskinen, og det er rigtig ærgerligt, fordi det både kunne have skabt et incitament for spilleren til at fortsætte og synge med på de festlige piratsange.

Captain’s Treasure fra Playtech er en fin maskine til et par hurtige spil, men det har ingen varig tiltrækningskraft, medmindre du bare må have den progressive jackpot. Desværre er der ikke meget piratstemning over maskinen, hvilket ville have givet en simpel maskine en langt større tiltrækningskraft. 

Som det er nu, er Captain’s Treasure en farverig maskine med en solid progressiv jackpot, men der er ingen grund til at sejle mod Caribien med skattekortet i den ene hånd og rommen i den anden.